primarPrima înfrângere a sezonului a venit în momentul cel mai neașteptat pentru li­derul din C5, Național Sebiș. Sănătatea Cluj a „virusat” atmosfera în tabăra alb-albaştrilor, iar conducerea clubului nu mai este la fel de sigură că Mihai Petcuț este potrivit pentru a sta pe bancă. „Sunt foarte supărat și asta pentru că au fost greșeli de alcătuire a echipei. S-a contat pe niște jucători care nu sunt la nivelul așteptărilor și care au primit credit total din partea antrenorului. Mi se pare că antrenorul are relații greșite cu unii fotbaliști și de aici rezultă și problemele de atitudine pe care le-am sesizat în meciul cu Sănătatea. Nu știu, dar mi se pare că de la un timp, fotbaliștii noștri nu sunt mobilizați corespunzător din punct de vedere psihologic și sportiv. În loc să mergem pe o linie ascendentă, noi mergem în jos”, a precizat Gheorghe Feieș.
„Nu aştept să pierdem meci după meci”
Mergând mai departe, președintele de onoare al Naționalului îl atenționează pe Mihai Petcuț că și-ar putea juca postul în derby-ul cu Șoimii Pâncota. Totodată, soarta câtorva fotbaliști pare deja pecetluită.
„În mod normal, la Pâncota ar trebui să câștigăm. Spun asta fiindcă am demonstrat prin joc și rezultate că avem lotul mai bun și condiții superioare pentru a face performanță. Nu doresc să mă gândesc ce s-ar întâmpla în cazul unui eșec. În orice caz, nu aştept să pierdem meci după meci până să iau măsurile care se impun. Sigur vor cădea capete și asta i-am spus personal și lui Mihai Petcuț. Totodată, ne gândim să ne despărțim în curând de 4-5 jucători, al căror caracter lasă de dorit. Sper, însă, să fie              liniște după meciul de vineri și să redevenim acea echipă ce câștigă oriunde”, a adăugat Feieș, care confirmă faptul că Ionuț Popa a rămas aproape de echipă, chiar dacă în urmă cu două săptămâni relațiile păreau să se răcească.

Recomandările redacției