utaluniDemis verbal de Adrian Marțian, Eugen Trică a condus și antrenamentul de luni al „Bătrânei Doamne”. Olteanul și „secunzii” săi nu primiseră niciun fel de acte care să certifice despărțirea lor de echipa fanion a Aradului, astfel că s-au prezentat la treabă în vederea pregătirii. În vestiar, au fost prezenți absolut toți jucătorii, nu ca în ziua precedentă când ședința de pregătire comandată de patron sub comanda lui Florin Voinea a fost ignorată de absolut toți componenții lotului utist.
Ieșind pe gazonul arenei „Francisc Neuman”, tehnicienii și fotbaliștii au fost băgați într-o scurtă ședință de aproximativ 20 de suporteri. Prin vocea ușor ridicată a lui Colin Mesz, fanii și-au reafirmat susținerea față de vestiarul „textiliștilor” în așa-zisul război cu Adrian Marțian, însă – totodată – au cerut implicare maximă, până la sacrificiu, la antrenamente și jocurile oficiale. Urechiați au fost în special jucătorii pentru atitudinea lor din ultimele două meciuri oficiale, atitudine prin care și-au expus tehnicianul în fața conducerii clubului. Neagu et. comp. au băgat la cap criticile, mai ales că și ei susțin în unanimitate rămânerea lui Trică pe banca tehnică.
Antrenamentul de luni (unu mai lejer, de dezobosire după meciul cu reșițenii) s-a încheiat în jurul orei 17, Trică transmițându-le elevilor său programul pentru marți, când intenționa la două ședințe de pregătire. La orele serii, însă, Dorin Micșa, administratorul special al clubului UTA, ar fi obținut și semnătura administratorului judiciar, Dinu, Urse și Asociații pe decizia de demitere a antrenorului, iar hârtiile au ajuns și în posesia lui Eugen Trică. „Am râs cu lacrimi de actele ce le-au putut face. Administratorul Judiciar trebuie să confirme decizia de demitere nu doar s-o vizeze. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie  să fie depusă garanția că acea clauză de reziliere a contractului îmi va fi achitată. Sunt antrenorul UTA-ei și marți mă prezint la programul echipei”, ne-a declarat aseară Trică. Acesta și colaboratorii săi, Nelu Ceaușu și Ivaylov Petrov serveau masa la un restaurant din Arad când au fost abordați de Micșa. La finalul întâlnirii de un sfert de oră, tehnicienii au refuzat să ia actele din mâna administratorului special, care acum le va trimite prin poștă la adresele din buletin ale celor trei.
La finalul disputei cu Reșița, Trică a cerut să nu fie provocat de patron, fiindcă se va dezbrăca de caracter.  Ce înseamnă asta am putea vedea astăzi, când – teoretic – antrenamentele ar trebui conduse de „interimarul” Florin Voinea. Acum, mai rămâne de văzut și câți jucători se vor mai prezenta la program în cazul în care Eugen Trică va fi obligat să plece. Bineînțeles, din peisaj nu vor lipsi nici suporterii, care nu doresc o schimbare pe banca tehnică în acest moment al sezonului.

Recomandările redacției