martiantgÎn loc să rezolve problemele curente ale „Bătrânei Doamne” și să confere liniște echipei până în pauza de iarnă, Adrian Marțian se ocupă de găinării. Dacă primarul Sibiului i-a închis ușa, dejeanul a apelat la autoritățile din Jucu, localitatea de lângă Cluj unde odinioară funcționa o fabrică Nokia. Și, din câte se pare, ar fi primit răspuns pozitiv. „Într-adevăr, domnul Adrian Marțian vrea să mute UTA la Jucu. Dânsul a depus o cerere la Consiliul Local prin care solicită ca noi să-i punem la dispoziție baza sportivă de 800 de locuri pe care o avem. În principiu am fi de acord să facem acest lucru până în vară, pentru că nu ar implica niște cheltuieli din partea noastră. Oricum, la Jucu avem echipă de Divizia C, Unirea Jucu, pe care în doi sau trei ani dorim să o aducem în liga secundă. Deocamdată nu avem suficient buget pentru a realiza acest lucru, de aceea din vară luăm în calcul și o fuziune cu UTA, dar să vedem în ce condiții, ce poate oferi și domnul Mar­țian dacă se pune problema de fuziune”, a spus primarul localității Jucu, Dorel Pojar, pentru stiridesport.ro. Bineînțeles, dacă acest lucru se întâmplă, Suporter Club UTA îi va retrage imediat clubului patronat de Marțian numele, sigla și culorile. Mai rămâne de văzut și câți jucători îl vor urma pe dejean la Jucu pentru o echipă fără identitate.
În paralel, Marțian se ocupă și de demiterea lui Eugen Trică. După ce a obținut semnătură administratorului judiciar, iar un executor judecătoresc i-a adus la cunoș­tință antrenorului că ar fi demis cu acte în regulă, patronul UTA-ei e decis să acționeze în forță. Joi dimineață, la intrarea la vestiare vor fi postați agenți de pază, care, pe baza unui tabel, vor da sau nu drumul persoanelor în incinta stadionului. „E adevărat că patronul echipei mi-a spus să angajez o firmă de pază. Sperăm, totuși, să nu se ajungă la forță și scandal, să fie toată lumea rezonabilă”, ne-a mărturisit Dorin Micșa.
Tot administratorul special ne-a spus că Marțian i-ar fi transmis că va plăti cele două baremuri de arbitraj restante de la meciurile cu Gloria Bistrița și Universitatea Craiova, adica 160 de milioane vechi, numai dacă Eugen Trică pleacă de la echipă. Altfel, UTA ar urma să nu fie programată sâmbătă, când la Arad sosește FC Bihor. „Eu joi mă prezint la antrenament, conform atribuțiilor din contract. Iar dacă domnul Marțian nu mai dă bani, foarte bine. O să plătesc eu și suporterii baremurile și sută la sută vom juca sâmbătă”, a fost replica lui Trică.
Așadar, cu doar două zile înainte de primul fluier al confruntării cu orădenii, în Calea Aurel Vlaicu se anunță o adevărată revoluție. Antrenorii și jucătorii numai la fotbal și pregătire nu se pot gândi în aceste momente, iar meciul cu Bihorul pare și el compromis.

Recomandările redacției