Tinerii democrat-liberali arădeni au participat la Sinaia, la cea de a patra sesiune a cursului organizat  de PDL, în parteneriat cu Fundaţia Konrad Adenauer denumit „Program de excelenţă în politică – Grupul de administraţie publică”.
Cursurile au rolul de a-i perfec­ționa pe participanți pe plan politic şi administrativ pentru a putea reprezenta interesele cetățenilor în structurile în care au fost aleși. Din partea PD-L Arad au fost prezenți Cristian Feieș, Dumitru Enăchiuc (consilieri judeţeni) şi Cosmin Răzvan Ungu­rean. Au fost abordate trei teme importante: comunicare, politici sociale şi politici economice.
În cadrul cursului de comunicare, susţinut de Cristian Pătrăşconiu, tinerilor li s-a prezentat modalitatea abordării unei comunicări eficiente cu alegătorii, dar și cu cu mass-media.
Deputatul Claudia Boghicevici, fost ministru al Muncii, a prezentat politicile sociale şi a realizat o analiză privind numărul beneficiarilor în sec­torul asistenţei  sociale  şi care sunt costurile în acest sector. „În ultima parte, am avut lector tot un fost ministru: Valentin Ionescu, ministru al Economiei în Guvernul Ciorbea, care ne-a prezentat importanţa analizei cost-beneficiu. Pentru noi, tinerii, participarea la această întâlnire s-a dovedit utilă, am avut ce învăţa. Aceste dezbateri ne-au oferit o imagine de ansamblu asupra politicilor economice și sociale”,  a declarat Cristian Feieș.
(G.C.)

Recomandările redacției