utistibihDupă ce au făcut rost de banii (16 mii de lei) pentru a achita baremurile la meciurile cu Bistrița și U. Craiova, Eugen Trică și cei mai reprezentativi fotbaliști ai lotului utist au mai dat o lovitură. Vineri, după antrenament, antrenorul „textiliștilor” și George Neagu și Bogdan Apostu au fost pri­miți în audiență de potentul om de afaceri arădean, Valer Blidar, care a fost de acord să sponzorizeze clubul fanion cu o sumă importantă de bani.
Patronul grupului de firme Astra Vagoane Călători Arad a semnat un ordin de plată de o jumătate de milliard de lei vechi, bani cu care clubul va trăi până la pauza de iarnă. „Rar am întâlnit o persoană atât de deschisă la dialog și dispusă să ajute. Domul Blidar e un om extraordinar, un arădean adevărat. Banii îi vom folosi pentru baremuri de arbitraj, medicamente, hrană, cu siguranță vom trăi ca și club anul acesta”, ne-a mărturisit Trică.
Din informațiile noastre, „cheia” acestei sponzorizări ar fi fost Bogdan Apostu, respectiv o cunoștință bună a acestuia. „UTA a ajuns să trăiască prin noi, jucători și antrenori. Economic, prin rezolvarea acestui ajutor financiar, iar sportiv prin ceea ce o să facem mâine (sâmbătă n.red.) pe gazon și în meciurile ce urmează. Noi și suporterii ducem spiritul UTA-ei mai departe. Deși nu e de datoria celor din vestiar să umble după bani, am făcut și asta fiindcă UTA și suporterii ei minunați merită asta”, ne-a declarat experimentatul atacant.

Recomandările redacției