icimVictoria obţinută de Univ.Goldiş ICIM în derby-ul cu Sepsi Sfântu Gheorghe este rodul muncii întregii echipe, dar 3 jucătoare, toate americance, s-au remarcat în mod special. Destiny Williams, cea mai constantă jucătoare în aceste prime 8 etape, a încheiat din nou jocul cu „double-double”, 18 puncte, 22 de recuperări, dar şi 42 în dreptul indicelui de eficienţă. În cele 25 de minute cât a stat pe teren, Donica Cosby a fost principala marcatoare a meciului, cu 34 de puncte, dintre care cinci triple. Micuţa dar precisa jucătoare de peste Ocean a terminat jocul cu procentaje foarte bune, 9 din 11 la 2 puncte (82%) şi 5 din 8 la 3 puncte (62%), dar şi cu 32 în dreptul indicelui de eficienţă.
Jence Rhoads: „O victorie specială pentru mine”
Fosta coordonatoare de joc a celor de la Sepsi, Jence Rhoads, a făcut şi ea un meci mare, 18 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive, procentaj de 70% la 2 puncte (7 din 10) şi indice de eficienţă 21.
„A fost o victorie specială şi un meci special pentru mine. M-am bucurat să revăd prietenii, cunoscuţii de acolo, dar eu aveam de jucat pentru Arad. Am pregătit meciul foarte bine, au o echipă bună, dar noi am fost mai buni. Cred că a fost cel mai bun meci al nostru. Suntem de două luni împreună, ne cunoaştem din ce în ce mai bine şi cred că se simte acest lucru”, spune Jence Rhoads.

Recomandările redacției