csmEchipa feminină de tenis de masă a CSM Arad, medaliată cu bronz în sezonul trecut, după o pauză de 18 ani, se pregăteşte să debuteze în Superliga Naţională. Cu aproape toată naţionala de junioare în componenţă, echipa pregătită de Cristian Dodean se numără printre favoritele întrecerii. De altfel, arădencele îşi propun să reediteze performanţa din sezonul trecut şi să câştige o medalie, cu cât mai strălucitoare cu atât mai bine.
Balint e incertă, Dodean – doar la primul turneu
Superliga debutează la Buzău, în perioada 25-27 noiembrie, urmând să se joace în sistem fiecare cu fiecare. Astfel, CSM Arad va înfrunta, pe rând, celelalte şapte competitoare, echipele din Bistriţa, Dumbrăviţa sau Constanţa râvnind şi ele la laurii naţionali. Bernadett Balint, Bianca Crişan, Diana Lupu, Andreea Fistyuloff, toate patru componente ale reprezentativei de junioare a României, plus Andreea Dodean, care va da o mână de ajutor la turneul de debut, vor încerca să poziţioneze Aradul cât mai sus în clasament:
Obiectivul arădencelor: play-off şi apoi medalie
„Obiectivul este calificarea în play-off, sperăm să ne putem baza şi pe Detti, care este în refacere după entorsa de gleznă. Andreea va juca doar la acest turneu, ea urmând să plece apoi în străinătate, unde şi-a găsit un angajament. Nu cunoaştem încă foarte bine componenţa adversarelor, dar e clar că ne dorim să fim cât mai sus şi în acest sezon”, ne-a declarat Cristian Dodean. Bernadett Balint, jucătoarea numărul 1 a echipei arădene, va rămâne după turneul Superligii la Buzău, unde naţionala de junioare a României susţine un cantonament în vederea Campionatelor Mondiale din Maroc, care vor începe pe 1 decembrie.

Recomandările redacției