companiaNoi lucrări în infrastructura de canalizare din municipiu au fost scoase la licitaţie de Compania de Apă Arad. De această dată, operatorul are în plan să investească 5,5 milioane de lei, în reabilitarea colectoarelor menajere din mai multe zone ale municipiului.
După ce, în octombrie, Compania de Apă Arad a scos la mezat lucrări de reabilitare şi extindere a reţelelor de alimentare cu apă şi de canalizare, în această perioadă, operatorul caută un constructor pentru reabilitarea colectoarelor menajere. Lucrările se vor realiza pe trei loturi, acestea cuprinzând mai multe străzi din municipiu.
Astfel, pe primul lot ar urma să se efectueze lucrări de reabilitare a colectoarelor menajere de pe străzile: Fulgerului, Toamnei şi străzile adiacente acesteia. În cel de al doilea lot vor intra în lucru colectoarele din Piaţa Gării – zona bloc A iar în cel de al treilea lot, cele din Micalaca, mai precis de pe străzile: Sighişoarei, Nucet, Beiuş, Zalău şi Tuşnad. Se estimează că, lucrările pe cele trei loturi vor costa peste 5.54 de lei.
Pentru aceste lucrări, firmele interesate de contractare pot veni cu oferte până pe 14 ianuarie 2014, deschiderea ofertelor fiind stabilită exact pentru jumătatea primei luni din noul an.

Recomandările redacției