voleiA luat sfârşit turul primei faze a Campionatului Naţional de volei pentru cadeţi. La feminin, în seria F, Şoimii Lipova stă bine, cu 2 victorii în 4 meciuri. După succesul cu Hand United Arad, echipa de pe Valea Mureşului s-a impus în ultima rundă a turului cu 3-0 la seturi (11, 8, 22) în faţa celor de la CSŞ Caransebeş.
În aceeaşi etapă, CSŞ Lugoj a trecut de Hand United Arad cu 3-0 (17, 10, 6). La final de tur, liderul seriei este Bega Timişoara cu 12 puncte, urmat de CSŞ Lugoj 9 şi Şoimii Lipova, cu 6 puncte. Pe 8 decembrie are loc prima etapă a returului: Şoimii Lipova – CSŞ Lugoj şi Hand United – Bega Timişoara. La băieţi, în seria D, Westar Arad a încheiat turul pe ultimul loc, cu punctul cucerit în urmă cu 2 runde. În ultima etapă, elevii lui Iosif Wecker au cedat pe etren propriu cu CNNT Craiova, scor 0-3 (-5, -8, -14). În prima etapă a returului, pe 8 decembrie, Westar joacă tot pe teren propriu cu Bega Timişoara.
Aradul punctează la minivolei
Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Avram Iancu” a găzduit al II-lea turneu de minivolei din cadrul Campionatului Naţional feminin. Au participat „UVVG” ProVolei Arad, CSS Lugoj, CSS Caransebeş şi Bega Timişoara. Trupa lui Radu Sabău a obţinut un succes, 3-1 cu Timişoara, cedând apoi cu Caransebeş, 1-3 şi Lugoj, 0-3.
Echipa arădeană a fost reprezentată de următoarele voleibaliste: Carla Trocin, Alexia Cosma, Amalia Bălaş, Timeea Tuef, Andra Finisan, Katharina Ammann, Ioana Ban, Bianka Kromek şi Adelina Neamţ. Următorul turneu va avea loc la Lugoj, în februarie 2014.

Recomandările redacției