meciDespărțite de 3 puncte în clasamentul din C5, avantajul fiind pentru cei din Podgorie, Șoimii Pâncota și CS Ineu sunt gata pentru un ultim spectacol al anului. Trupele lui Dan Cuedan și Adrian Abrudean anunță un meci bun, conform cu pozițiile pe care stau în clasament. „Ca și toate celelalte meciuri de până acum, nu va fi greu, ci foarte greu. Când ai unsprezece echipe în serie, niciuna nu poate fi considerată slabă. Cel mai elocvent exemplu e Turda, care a bătut fără drept de apel o candidată la promovare. Ineul e foarte bine organizată, dar vrem maxim din fiecare joc, cu atât mai mult dintr-unul cu Ineul, un derby local”, a transmis Dan Cuedan. Gavriș și Marinescu nu intră în calcule din cauza suspendărilor, Păcurar e deja istorie la Pîncota, iar Bulzan, Irimia, Dubeștean și Rusu sunt incerți, dar se speră că pot fi recuperați.
Se anunţă spectacol în Podgorie
În tabăra lui „Știli” tonusul e crescendo, ultima etapă a adus o victorie clară în fața unei echipe incomode, Sănătatea Cluj. Ineul are și avantajul moral al victoriei din tur, dar antrenorul zărăndanilor știe că Pîncota va face totul să anuleze acel rezultat. „Întâlnim o echipă valoroasă, însă și noi suntem într-o formă bună. Sper să iasă un joc plăcut, peste nivelul Ligii a III-a, cum ar trebui să fie după locurile ocupate acum, să câștige cei mai buni, iar lumea să plece mulțumită de la stadion”, a punctat fostul mijlocaș. Ineul e în efectiv complet pentru ciocnirea de astăzi, ora 14. Cum etapa a 16-a s-a amânat pentru anul viitor, meciul din Podgorie este ultimul din 2013 pentru cele două echipe, ambele dorind să obţină trei puncte preţioase în vederea play-off-ului.
Echipe probabile
Pîncota: Pașcalău – Vițu, Lung, Lengyel, Nistor – Hosu, Issa, Mitu, Nădăbann – Pop, Mihai.
Ineu: Cioară – Cornea, Bilia, Bier, Suslak – Covaci, Francescu, Georgiu, Popa – Băd, Drăgan.
Arbitri: Nicolae Botaș (Timișoara) – Călin Cimponeriu (Lugoj), Cristian Drăguț (Timișoara). Observatori: Silviu Mocanu (Arad), Nicu Tanasoglu (Timișoara).

Recomandările redacției