utatgConform așteptărilor, Comitetul de Urgență al Federației Române din Fotbal, format din președintele Mircea Sandu și vicepreședinții Gino Iorgulescu și Octavian Goga, a votat amânarea etapelor din luna decembrie la nivelul ligilor doi și trei și campionatelor de juniori. Motivul este prognoza meteo nefavorabilă, iar una dintre echipele avantajate ar trebui să fie „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc. Se știe bine că după CSM Râmnicu Vâlcea, pentru arădeni urmau „duelurile” extrem de importante în „cheia” play-out cu Olimpia Satu Mare și CS Mioveni, iar la primăvară UTA are șanse mari să arate mai bine decât în momentul de față.
„Am primit o grămadă de mesaje că va fi bine din luna ianuarie. Eu am făcut deja un plan de bătaie, am în minte 4-5 jucători cu experiență cu care vreau să întăresc echipa. Dar, deocamdată, ne gândim doar la meciul cu Vâlcea, apoi ne vom mai antrena la Arad până marți. O să și luăm masa în familie înainte de a ne despărți până la anul, urmărind – totodată – cu interes și speranță ce se va întâmpla în curtea clubului”, a precizat Eugen Trică, antrenorul „textiliștilor”.
În altă ordine de idei, Administratorul Judiciar al clubului UTA a primit trei contestații la tabelul preliminar al creditorilor. Acestea au venit din partea lui Adrian Marțian, Finanțe și Dorin Stana, care nu au fost mulțumiți de creanțele cu care au fost prinși în tabel. Contestațiile vor fi judecate pe 12 decembrie.

Recomandările redacției