seculiciUn număr important de agenţi economici devin, în ultimele luni membri ai Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. Preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici mulţumeşte noilor agenţi economici pentru încrederea cu care au aderat la conceptul instituţiei şi pentru maniera de a fi parte în ansamblul de interese, pentru întregirea unui mediu economic prolific.
,,În ultimele luni, comitetul de membri ai CCIA Arad a crescut cu peste 20 de procente, fapt care ne determină să fim deosebit de recunoscători celor care au conştientizat rolul şi misiunea noastră”, a declarat arh. Gheorghe SECULICI, preşedintele CCIA Arad. Prin departamentele sale, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad sprijină agenţii economici să identifice noi oportunităţi de dezvoltare şi inovare, iniţiază agenţii economici în domeniul legislativ şi fiscal şi oferă mediului economic posibilitatea de a-şi recalifica personalul. De asemenea, instituţia este capabilă să ofere consultanţă în iniţierea unei afaceri, ajutând agenţii economici în vederea documentaţiilor aferente acestei activităţi. Membrii CCIA Arad beneficiază de o serie de facilităţi în colabo­rarea cu instituţia şi se bucură de o credibilitate solidă în relaţiile cu celelalte organisme şi societăţi din ţară şi străinătate. „Membrii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad reprezintă o parte impor­tantă din cifra de afaceri a judeţului şi definesc puterea economică a regiunii. Invităm agenţii economici să devină parte din grupul de forţe care conlucrează la crearea unei economii solide, bazată pe sprijin reciproc”, a conchis arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
(G.C.)

  • ioan spune:

    d-le PRESEDINTE al camerei,,am fost membru multi ani am platit cotizatii cat alte 5 firme,iar cand am vizitat diferite expozitii in arad eu si fam si angajati firmei mele am fost taxati la intrare,oricum multumesc,borocratiei,am lichidat totul…putem fi memri ai camerei ca independenti {pers fizice} va rog inf,meil

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției