matachePe siteul oficial al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, portarul Florin Matache spune că „alb-albaştrii” au fost superiori UTA-ei în disputa de la Arad. „După aspectul jocului, cred că meritam să câştigăm la Arad. Eu am îngheţat de frig în poartă, gazdele nu au fost preocupate să atace. În afară de faza penalty-ului, am mai avut o singură intervenţie, în finalul meciului, atunci când am blocat un jucător arădean. În rest, gazdele s-au apărat mai tot timpul, ca la handbal, în propria lor jumătate de teren. Am fost peste ei tot meciul, am presat, dar în final s-a terminat egal. Nu putem vorbi de ghi­nion, atâta vreme cât noi am marcat la ultima fază”, a explicat jucătorul formației din Zăvoi, care uită că a mai făcut câteva plonjoane la finalizările lui Firțulescu, Surugiu sau Ardelean.
În compensație, fostul goal-keeper al lui Dinamo s-a încălzit serios la finalul partidei, când a sărit în apărarea lui Claudiu Niculescu în conflictul cu Ivaylo Petrov. Experimentatul fotbalist a fost potolit rapid de unul dintre angajații firmei de pază.
În fine, Matache mai crede că Vâlcea se luptă pentru locul doi al seriei cu Bistriţa şi Târgu Mureş. „Chiar dacă UTA are şanse reduse de a intra în play-off, era bine să fi câştigat la Arad. Orice rezultat contează, pentru că nu se ştie ce se întâmplă până la final. Rămânem cu şanse mari de a promova în Liga 1. Trebuie să nu pierdem la Bistriţa şi să batem acasă pe Târgu Mureş, pentru a merge în play-off cu mai multe puncte”, a mai spus Matache pe siteul oficial al clubului.

Recomandările redacției