actiunePoliţiştii locali din cadrul Biroului Activitate şi Control Comercial  şi al Serviciului Ordine şi Linişte Publică, în co­la­-borare cu Inspectoratul de Jandarmi Ju­de­ţean Arad, au desfăşurat, în cursul zilei de ieri, o acţiune care a vizat combaterea comerţului ilicit desfăşurat pe raza municipiului. În timpul misiunii au fost identificate pe şoseaua de centură DN 7 Nord- Vest, în zona CET, mai multe persoane cu domiciliul in județele Neamţ, Cluj şi Galaţi care comercializau diverse obiecte de artizanat şi CD-uri fără a poseda autorizaţiile necesare în acest sens.
Cu această ocazie au fost întocmite  cinci procese verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 5.000 de lei şi s-au aplicat măsuri complementare de reţinere a mărfii în vederea confiscării.
Viorica Graur, directorul general al Poliţiei Locale Arad, a declarat că asemenea acţiuni vor fi continuate, tot în cola­borare cu jandarmii. „Vom continua des- făşurarea  unor astfel de acţiuni şi în perioada următoare, alături de jandarmii din cadrul Inspectoratului Ju­deţean Arad”, a de­clarat Viorica Graur.

Recomandările redacției