studentiStudenţii şi masteranzii arădeni care vor să lucreze în Germania, pe perioada vacanţei de vară trebuie să-şi pună la punct planurile de pe acum. Şi asta pentru că, selecţia tinerilor doritori va avea loc de la începutul anului viitor.
Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Arad anunţă selecţia tinerilor care doresc să lucreze în Germania, pe perioada vacanţei de vară – minim două luni. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 6 ianuarie – 14 fe­bruarie 2014, în intervalul luni – joi, orele 9.00–15.00 şi vineri orele 9.00 – 12.30, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, strada Spătaru Preda nr. 12, corp clădire A, parter, sector 5. Pot participa studenţii şi masteranzii care urmează cursuri la zi, la o fa­cultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, colegiu tehnic şi colegiu.
Vârsta candidaţilor poate fi cuprinsă între 18 şi 35 de ani. Pentru mai multe informaţii legate de actele necesare pentru selecţie, arădenii interesaţi trebuie să ia legătura cu reprezentanţii AJOFM Arad.

Recomandările redacției