Au fost pregatite pungi cu alimente pentru persoanele cu dizabilitati, precum si dulciuri pentru toti copiiiElevii clasei a-XII-a Seral, din cadrul Liceului Sever Bocu Lipova, împreună cu diriginta lor, profesor Delia Drila au avut o inițiativă pe cât de simplă pe atât de bine primită. Ei au hotărât să se transforme, în seara Sfântului Nicolae, în „Moş Nicolae pentru o zi“.
Pentru aceasta, ei au achiziționat cu mare drag: jucării, alimente şi dul-ciuri pe care le-au dăruit în seara de Moş Nicolae unor copii din familii nevoiaşe.
Grupul de elevi, însoţiţi de diri­ginta lor, au dus darurile copiilor,au stat de vorba cu ei şi le-au promis celor mici că o să revină şi cu alte ocazii, de câte ori vor avea posibilitatea.
Această acţiune a adus o mare bucurie atât în sufletele copilaşilor care au primit cadouri, cât şi în sufletele celor care au dăruit. Aceştia din urmă au fost foarte fericiţi că au putut să aducă un strop de bucurie în sufletele acestor copii din familii fără posibilităţi şi sunt hotărâţi să continue cu acest gen de acţiuni caritabile şi pe viitor.

Recomandările redacției