claudiu-banReintrat în echipa Naționalului Sebiș în ultima parte a campionatului, din cauza unei accidentări care l-a ținut pe margine aproape două luni, Claudiu Ban a marcat ultimul gol al anului pentru cei de pe malul Crișului Alb.
Fotbalistul crescut de Atletico a punctat decisiv în meciul de la Jucu, pe care team-ul lui Gheorghe Feieș l-a câștigat cu 2-1, păstrându-și astfel locul în fotoliul de lider. „Era important să câștigăm ultimul meci. Am condus un tur întreg, era frustrant să terminăm pe locul 3 dacă nu învingeam. Mă bucur că am reușit să înscriu și că primul obiectiv e îndeplinit. Mai e mult până la final, ne așteaptă un play-off foarte greu, dar contăm pe ce am realizat, pe atmosfera bună din lot, suntem prieteni toți, și e un mare avantaj că-l avem și pe Ionuț Popa între noi”, a punctat Ban.
Polivalentul fotbalist născut în 1991 a depășit cu bine accidentarea, „o entorsă cu ligament rupt în meciul de Cupă, a trebuit să stau în ghips vreo trei săptămâni, apoi recuperare, dar acum sunt bine, nu mai simt nicio problemă”. Și a apreciat seria drept echilibrată, indicând două adversare puternice: „Pâncota are echipă foarte bună, stau bine în defensivă și sunt organizați. Iar altă adversară e Zalăul, e adevărat că am prins și noi o zi slabă în meciul cu ei, însă ne-a pus multe probleme. Seria e echilibrată, cu două victorii legate, orice echipă de jos poate urca pe loc de play-off. În ceea ce ne privește, lucrurile sunt clare, vrem promovarea cu toate liniile!”

Recomandările redacției