tapaInspectorii de la Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Cluj au primit mai multe reclamaţii din partea unor persoane nemulţumite de faptul că o firmă din Arad, care se ocupă cu plasarea forţei de muncă în Germania, i-a înşelat.
Potrivit inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor, firma ori nu a mai onorat contractele încheiate cu clienţii, fie nu a respectat data şi locul în care s-a angajat să plaseze oamenii la muncă. Astfel, s-a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor constatate şi s-a aplicat şi o sancţiune contravenţională de 5.000 de lei.
(D.D.)

  • Luca Gheorghe spune:

    Buna ziua numele meu este Luca Gheorghe din jud.Arges,Oras Mioveni,as dori sa dati curs acestei reclamatii prin acest e-mail,am mers la o firma la dumneavoastra in Arad,care m-au mintit ca ma trimit la munca in strainatate de acum 3 luni de zile,Firma se numeste ” S.C.Indra Recruitment Company S.R.L.” adresa=
    mun.ARAD,pta.Arenei,Nr.5,jud.ARAD, problema nu era atat de grava dar m-au pus sa platesc 480 de ron ,dupa foarte multe insistente si telefoane am ajuns sa nu mai raspunda la telefon si ce pot face in acest caz,daca din punct de vedere legal acest fapt nu este catalogat CALOMNIE?,as dori sa cer ajutorul persoanelor competente sa ma ajute in acest demers. Eu imi doresc sa mi se restituie banii inapoi pentru ca de plecat la munca nu cred ca mai exista sanse.Va multumesc.daca acesta este firma e clar ca sunt cei care vor sa fac bani pe munca altora.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției