cristinaSenatorul Ioan Cristina, preşedintele PNL Arad, a reacţionat la criticile repetate pe care PD-L le-a adus USL la Arad. „Observăm că, la Arad, democrat liberalii se comportă de parcă ar fi în campa­nie electorală. Trecând peste criticile lor, mereu aceleaşi, de care cred că s-a plictisit deja toată lumea, vreau să le reamintesc că tot ce se întâmplă acum cu pasajele, cu Autostrada Arad – Nădlac şi drumurile judeţene li se datorează. Din cauza neregulilor descoperite în aceste cazuri s-au oprit lucrările, din cauza modului de atribuire a contractelor s-a stopat PNDI la nivelul întregii ţări. Acesta este adevărul, iar noi încercăm acum să îndreptăm lucrurile”, a declarat senatorul Ioan Cristina.
Acesta a amintit că în USL există preocupări pentru continuarea lucrărilor la pasajele de pe Centura Aradului. „Am făcut deja propunerea ca acestea să treacă pe finanţare europeană, fapt care ar putea duce la începerea şi finalizarea lucrărilor într-un interval de câteva luni”, a precizat Cristina. Senatorul s-a implicat şi în ceea ce priveşte drumurile Arad – (Şiria) – Seleuş şi Arad – Felnac. De asemenea, la nivelul USL Arad se va forma o comisie parlamentară care va sus­ține marile proiecte pentru Arad la con­-du­cerea ministerului condus de Dan Șova.
(G.C.)

  • Cetatean spune:

    Stimati tovarasi si preteni ,

    Oare cand va sosi momentul in care veti incepe sa va raportati la realizarile domniilor voastre? A cam trecut ceva vreme de cand ati preluat fraiele tarii si in afara de a ataca fosta guvernare …nu auzim nimic altceva de la dvs. Ma refer la investitii/atragere de investitii , creare de locuri de munca , etc.
    Cu siguranta au fost facute si lucruri proaste , este foarte posibil ca in discursul „prietenului” Cristina sa existe si un procent de adevar , insa fosta guvernare a mai si facut/construit cate ceva .Daca nu ar fi asa , ma intreb ce activitate ar avea acum USL ? Pentru ca dupa atata amar de vreme , inca se rezumati la a critica „greaua mostenire”.Pana cand ??!? In loc sa faca lobby pentru Arad , parlamentarii puterii critica faptul ca fosta guvernare a inceput anumite lucrari iar acum incearca „sa indrepte lucrurile” . Vedeti sa nu le indreptati cu totul , dragi tovarasi si preteni !

  • A.Pop spune:

    Ca de obicei, NIMIC concret. Totusi – stie cineva cand incep si, mai ales, cand se finalizeaza pasajele si autostrada Arad – Nadlac ? Am fi bucurosi (cetatenii !) ca in Glasul Aradului sa apara, in sfarsit, declaratiile concrete ale forurilor responsabile, nu numai cele platite ale politicienilor, indiferent de culoarea acestora.

  • aradeanul spune:

    eu ,fie as pune un bener/afis VIZIBIL de pe centura…, pe ‘scheletul’ de pasaje de la ‘CET-ARAD’ ,. cu textul „”aceasta lucrare nu e finalizata din cauza GUVERNARII ACTUALE-si va costa astfel dublu”” , sau de erau destepti ‘actualii’ , se putea deja scrie daca era terminat pasajul „” ACEST PASAJ A FOST FINALIZAT DE GUVERNUL ACTUAL/ cu psd… blabla pt TOTI ROMANII”” . In schimb asa, sufera oameni masini, se degradeaza , se consuma MULT COMBUSTIBIL , etc si tot omul roman zice „””ne meritam soarta noi -romaniii cei *uniti* in ura”””

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției