ariciuDesemnat motociclistul anului în România la clasa Supermoto, pilotul arădean Sorin Trăistaru a tras concluziile la final de 2013, în cadrul Galei Motociclismului Românesc, eveniment desfăşurat la Timişoara: „Până la urmă am reuşit să îmi îndeplinesc ţelul şi să câştig din nou titlul naţional, dar să ocup şi locul 3 în Campionatul European şi Sud-Est European. A fost un an destul de dificil, pentru că am avut ceva probleme cu motocicleta, care mi-a creat ceva necazuri, dar împreună cu mecanicul meu am reuşit să o punem la punct şi să învingem împreună”, a spus Trăistaru.
„Îmi doresc performanţe pe plan extern”
Cel poreclit „Ariciu” speră să fie sprijinit şi în anii următori, pentru a obţine rezultate bune în special pe plan internaţional: „Sper de la 2014 să fim susţinuţi chiar mai mult decât în acest an, pentru că am văzut la această gală oficialităţi ale Aradului. Îmi doresc performanţe în special pe plan extern, pentru că pe plan naţional am reuşit ce mi-am propus.”  Pilotul arădean ţine să aducă mulţumiri celor care au fost alături de el în 2013:
Campionat Mondial în 2014, la Arad!
„La final de an ţin să mulţumesc sponsorilor, Primăriei Arad şi Consiliu­lui Judeţean, mecanicului meu şi nu în ultimul rând partenerilor media, care au fost mereu alături de mine şi au contribuit la atragerea publicului spre acest frumos sport. Cu această ocazie, vrea să anunţă că anul viitor vom avea Campionat Mondial de Supermoto chiar la Arad”, a concluzionat Sorin Trăistaru.

Recomandările redacției