stiliÎn opinia Asociației Județene de Fotbal, cel mai valoros antrenor al anului 2013 stă pe banca Ineului. Adrian Abrudean a promovat cu zărăndanii în Liga a III-a, iar la jumătatea drumului în acest nou eșalon ocupă o onorabilă po­ziție a IV-a.
„Alb-albaștrii” își propun să meargă în play-off, dar „Știli” Abrudean ridică și mai mult „ștacheta”. „În primul rând, această distincție mă responsabilizează și mă obligă pe viitor. Sunt mulțumit de ceea ce am realizat în anul ce se încheie, dar, normal, îmi doresc și mai mult de la anul ce vine. Ca antrenori, avem de muncit și de învățat tot timpul. Ne propunem să prindem play-offul, iar dacă ajungem acolo nu vrem să facem figurație, ci să ne dorim să terminăm cât mai sus în clasament. Asta depinde și de transferurile pe care le vom face în această iarnă, dar și de stabiltatea financiară și buna organizare a clubului. Acum, că am realizat cu toții că e diferență mare între Liga a IV-a și Liga a III-a, sper să meargă totul strună”, a explicat „principalul” Ineului.
Fostul mijlocaș nu i-a uitat nici pe cei care au contribuit direct sau indirect la performanțele grupării din Țara Zărandului. „Aș vrea să le mulțumesc domnului primar, Călin Abrudan, preșe­- dintelui Alin Bondar și sponsorului nostru, Karoly Gombos, dar, în general, tuturor factorilor ce sprijină clubul nostru. Nu în ultimul rând mai vreau să le mulțumesc jucătorilor cu care am lucrat anul acesta, inclusiv celor din Liga a IV-a care au pus umărul la promovare și care acum, poate, ne sunt adversari. A fost o plăcere să lucrez cu toți, iar fără implicarea lor Ineul nu ar fi reușit mare lucru”, a adăugat Adi Abrudean.

Recomandările redacției