williamsDestiny Williams este o jucătoare americană atipică. În campionatul românesc, la prima experienţă în Europa, jucătoarele de peste Ocean nu prea dădeau satisfacţie. Destiny, însă, a făcut meciuri mari la Univ .Goldiş ICIM în pirma parte a sezonului.
„Rezultatele sunt foarte bune, dar mai avem un drum lung de străbătut. Este important ce am realizat până acum, mai ales că ne-am adunat în septembrie, dar am muncit mult şi am atins ce ne-am propus până acum. Ştiu că e greu să te menţii sus, în top, am mai avut asemenea experienţe când evoluam în Colegiu”, spune ame­ricanca, sportiva care se aşteaptă la o misiune şi mai grea de anul viitor.
Fanii sunt aşteptaţi la sală
Williams crede că unul dintre atuurile echipei este antrenorul portughez Jose Araujo: „Ştiu la ce să ne aşteptăm din ianuarie. Avem jucătoare cu experienţă, am progresat mult şi avem mentalitatea necesară să abordăm disputele aşa cum trebuie. Secretele noastre? Nu pot să le divulg, pentru că altfel nu ar mai fi secrete. Unul dintre ele este că nimeni nu are antrenor ca noi. La final de an vreau să le transmit fanilor noştri sărbători fericite şi mă rog ca din ianuarie să vină în număr cât mai mare la sală, pentru că avem nevoie de ei”, spune Destiny Williams.

Recomandările redacției