maticaŞi la acest sfârşit de an CS ProVolei  si-a recompensat sportivii. Premierea s-a desfăşurat la Discoteca Grand Bulevard, gazdă ospitalieră şi în 2013 pentru acest eveniment. Moş Crăciun a adus daruri tuturor sportivilor, de la cei mai mici la cei mai mari. S-au acordat următoarele premii: premiul special – Răzvan Motoc, locul 2 la Campionatul Naţional de volei de plajă la juniori; cel mai bun sportiv al anului 2013 – Adrian Matica, locul 2 la Campionatul Naţional de volei de plajă juniori şi pentru aportul adus în Divizia A2 la volei masculin seniori; cel mai bun antrenor al anului – Marius Mascovits. Preşedintele CS ProVolei Arad profesor Radu Sabău, se declară mulţumit de rezultatele obţinute în acest an de elevii săi, dar mai ales de faptul că din urmă vin alţi tineri de la care aşteaptă rezultate la fel de bune.
Mulţumiri partenerilor şi colaboratorilor
„Mulţumesc pe această cale încă o dată primarului Gheorghe Falcă si aleşilor locali pentru că au avut încredere în continuare în a sprijini si în acest an voleiul şi voleiul de plajă, domnului Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest Vasile Goldiş Arad, doamnei Rector a „UVVG” pentru sprijinul acordat dezvoltării acestui sport în Arad, domnilor Miron Grecu, Mircea Grigore, Ilie Marc, Viorel Bitang, Marius Amzulescu si Ovidiu Jugu pentru sprijinul permanent dar mai ales dat în momente grele şi lui Ovidiu Balint pentru amabilitatea de a ne găzdui şi în acest an gala”, spune preşedintele clubului, Radu Sabău, care ţine să treacă în revistă performanţele CS ProVolei în ultimii 5 ani dar şi să îşi exprime nemulţumirea vizavi de lipsa de nominalizaţi la Gala Sportului Arădean:
Performeri, dar fără nominalizări la Gala Sportului
„Mă declar mulţumit şi de relaţia cu presa dar trebuie sa admit că anumiţi oameni din presă sunt subiectivi în pri­vinţa anumitor discipline şi reamintesc că din anul 2009 CS ProVolei Arad – sub titulatura UVVG ProVolei, a adus în Arad un titlu balcanic, 4 titluri naţionale, 5 titluri de vicecampioni naţionali la volei pe plajă, iar echipa de volei seniori a clubului activează din anul 2008 în liga secundă de volei a României cu rezultate bune şi foarte bune – toate acestea fără a fi măcar o dată nominalizaţi în Gala Sportului Arădean. Noi  oricum ne vom face şi pe mai departe datoria. Pe această cale transmit multă sănătate, bucurii, împliniri, sărbători fericite şi un călduros La Mulţi Ani tuturor iubitorilor sportului”, a conchis preşedintele clubului, Radu Sabău.

Recomandările redacției