directori csmGala CSM 2013 a scos în evidenţă încă un an de top  a celui mai important club arădean, cu rezultate deosebite atât pe plan organizatoric cât şi sportiv. La evenimentul de miercuri, cuvântul de deschidere i-a aparţinut directorului Viorel Bitang, care le-a mulţumit tuturor colegilor şi colaboratorilor pentru încă un an foarte bun, dar în acelaşi timp şi-a anunţat plecarea de la 1 ianuarie la Fede­raţia de Nataţie şi Pentatlon Modern, unde va ocupa funcţia de secretar general. Faptul că CSM Arad nu a fost desemnat clubul anului, deşi rezultatele au fost de excepţie dar şi clasarea doar pe locul 7, la Gala Sportului Arădean, a Danielei Dodean, sunt singurele regrete ale unui 2013 de referinţă în istoria clubului.
Vizitiu, Balint şi Dodean – performerii anului
Într-un nou şi generos format, fără Top 10, dar cu premii la fel de multe şi atractive, gala clubului arădean a cuprins o gamă largă de sporturi. Daniela Dodean a fost desemnată cea mai bună senioară a anului, Bernadett Balint cea mai bună junioară, Florin Vizitiu cel mai bun junior, iar echipa feminină de tenis de masă este echipa numărul 1 în 2013. În afara celor 15 premianţi cu rezultate în competiţiile oficiale internaţionale, enumeraţi în ziarul nostru de ieri, au mai fost şi alte două ca­tegorii de premii.
Premii pentru sportivi de perspectivă şi consacraţi
Casian Codrean – tir, Izabela Troeschi – tir, Ştefania Chiriac – gimnastică ritmică, Cristian Faur – modelism, Adrian Lingurar, Paul Pantea şi Teodor Bilegan – toţi la haltere, au fost premiaţi la categoria sportivi consacraţi, iar Denis Both – atletism, Iulia Berar şi Anamaria Rugină – gimnastică artistică, Sonia Ichim şi Aliona Gribovan – gimnastică  ritmică, Francesca Morar – gimnastică aerobică, Andrada Balaş – judo, David Domjan – nataţie, Melisa Nunciu şi Cristian Marcoşan – tir, Emanuel Danciu şi Alexandru Pap – haltere şi Carmen Petre – kaiac, au primit premii la categoria sportivi de perspectivă.
Viorel Bitang, premiat pentru întreaga activitate
Gala CSM Arad s-a bucurat de o numeroasă asistenţă, printre invitaţi numărându-se oficialităţi locale, conducători de cluburi sau reprezentanţi ai Universităţilor arădene, o parte a acestora primind din partea CSM Arad diplome de excelenţă. Frumoasele momente artistice oferite de secţiile de gimnastică au întregit un spectacol de bun gust. La final, directorul adjunct al CSM Arad, Vasile Păltineanu, i-a oferit un premiu pentru întreaga activitate lui Viorel Bitang, căruia i-a dorit mult succes în continuare, în carieră.

Recomandările redacției