colind 1 colind politieDeși iarna nu și-a intrat întru totul în drepturi, lipsa zăpezii întristându-i mai ales pe copii, vacanță s-a terminat și școala a început.
De asemenea, și micii grădinari au revenit la activitățile lor de zi cu zi de la Grădiniță.
Însă prima zi de grădiniță a fost una a povestirii acțiunilor din vacan­ță, mai ales că Sărbătoarile de Iarnă au venit cu suita lor de obiceiuri și colinde tradiționale.
Povești pe această temă au depănat și micii grădinari de la Gradinita cu Program Prelungit Sâmbă­- teni.
Asa cum tradiția o cere și preș­colarii de la Grădinița PP Sâmbăteni, însoțiți de educatoarele Mihaela Tră­ușan și Camelia Chereji au plecat să colinde: atât prin localitate cât și prin municipiul Arad.
Au poposit la ASIROM-VIG SA ARAD, unde au fost întâmpinați de angajații de aici, bucuroși de o astfel de vizită. După colindă, copiii au fost răsplătiți cu daruri dulci. La Inspectoratul Județean de Politie Arad a fost următoarea opri­re. Micii colindători au fost întâmpinați cu drag de conducerea Inspec­­ toratului, la sfârșitul colindului ei fiind răsplătiți cu fructe, suc și cozonaci.
Micii colindători au mai colindat și cadrelor didactice de la Școala Gimnaziala Sâmbăteni, cât și personalului de la societățile comerciale:TILIA FARM SRL și VIOCOM SRL. Peste tot au fost întâmpinați cu dragoste și răsplătiți  cu dulciuri.

Recomandările redacției