voleiComponenţii echipelor de seniori şi juniori ale „UVVG” ProVolei au început pregătirile în perspectiva reluării Campionatului Naţional. La nivel juvenil nu sunt probleme, elevii lui Marius Maco­vits fiind pregătiţi să revină la fileu cu forţe proaspete. Primul meci al juniorilor din acest an va avea loc în data de 19 ianuarie, la Arad, în compania echipei CSS Oţelu Rosu. Vor urma apoi jocuri pe 16 februarie, în deplasare cu CSS Bega Timişoara şi pe 2 martie, cu CSS Caransebeş, tot în deplasare. La seniori situaţia este destul de dificilă la nivel de lot:
Trei jucători sub semnul întrebării
„O parte din jucători prezintă probleme de ordin personal. Lui Mascovits nu i s-a mai prelungit în acest an contractul de colaborare cu „UVVG” Arad, astfel că vom căuta soluţii pentru a-l putea ţine şi pe mai departe aici. Jitaru acuză dureri la spate şi este incert pentru primele două meciuri, în timp ce Gligor are o situaţie incertă, în ultimele două luni a efectuat 3-4 antrenamente şi a participat la doar două jocuri. Duma a renunţat la activitatea competiţională pentru a se dedica studiului la facultate. Sper să revină asupra deciziei, pentru că echipa este descoperită pe postul de libero”, spune antrenorul Radu Sabău.
Programul seniorilor este următorul: pe 17 ianuarie în deplasare la Torpi Târgu Mureş, în 25 ianuarie acasă cu Universitatea Timişoara, în 1 februarie în deplasare cu Bihorul Oradea, în 8 februarie deplasare cu LAPI Dej, în 15 februarie, acasă cu Vartex CNMB Rîmnicu Vîlcea şi pe 1 martie, acasă cu Chimszed Cluj.

Recomandările redacției