Eusebiu Pistru consideră că noua „invenţie” a Guvernului, aceea de înfiinţare a unui fond de dezvoltare a dru­murilor, nu reprezintă altceva decât asigurarea unor bani pentru baronii locali ai USL. „Sun­tem în an electoral, iar prin această «şmecherie» USL îşi asigură resurse financiare pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale”, a afirmat Eusebiu Pistru.
Ca şi abordare teoretică problema pare corectă, dar când democrat liberalii erau la guvernare ei aveau celebrul PNDI. Care putea fi interpretat tot de această manieră, de cealaltă parte a baricadei…
(G.C.)

  • A.Pop spune:

    Cine a avut „intamplator” pamant de expropriat pe traseul autostrazii sau care a vandut la institutiile / companiile de stat judetene autoturisme pe baza unor caiete de sarcini „cu dedicatie”, mai bine sa-si tina gura. e mai decent

  • caine rosu spune:

    Adevarat e ce spune domnul Pistru si tot adevarat e ca de cand nu mai este domnia sa la transporturi,noi aradenii suntem pe nicaierii in ceea ce priveste sosele,drumuri si de pasaje nici sa mai vorbim.

  • Lica spune:

    De ceva timp am observat ca individul acesta are soric pe obraz!!!Nu au de unde sa mai suga,da`i putem rezolva…..

  • Lica spune:

    KATERINKA: Mamoo,Mamoo da ce bune erau drumurile cind era Pistru la minister pe la butoaneeeeee!!! Maa da Arad -Seleus pe vremea lui Pistru era autrostrada ce mai. Zice-se ca Pistru a fost direct interesat sa fie drumurile rele si pline de gropi, pentru ca el este ,,auto,, -vorba unui prieten de-al Pistru(iatului).

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției