accidPoliţia, Ambulanţa, SMURD-ul şi o maşină de descarcerare au fost solicitate să intervină, ieri dimineaţă, în jurul orei 9,00, la un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. Mai bine de două ore, DN 7 a fost blocat.
Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că, „pe DN 7, în localitatea Căpruța, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că P. Marian, de 27 de ani,  în timp ce a condus un autoturism din direcţia Deva spre Arad, ajungând la o curbă uşoară la dreapta, nu a adaptat viteza la con­diţiile de drum şi a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune laterală cu un TIR încărcat cu ţevi metalice, condus regulamentar de către C. Gheorghe, de 47 ani”. Impactul violent a dus la rănirea uşoară a şoferului autoturismului, dar şi a pasagerei care se afla în dreapta acestuia.
„La faţa locului, au ajuns angajaţii SMURD, ai Gărzii numărul 1 de intervenţie Bârzava, dar şi o maşină de descarcerare şi o ambulanţă a Staţiei din Săvârşin. Accidentul nu a fost unul grav. Noi am înconjurat perimetrul pentru evitarea altor situaţii de urgenţă şi am deconectat bornele de la bateria maşinii”, ne declară Gheorghe Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.
Şoferul a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean Arad, pentru îngrijiri de specialitate, fiind în afara oricărui pericol, iar femeia, rănită uşor, a fost îngrijită la faţa locului, refuzând să fie transportată la spital.
Poliţiştii continuă cercetările.
Dacian Don

Recomandările redacției