bisericaPoliţiştii din Nădrag (Timiş) au identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Socodor, suspectat ca ar fi sustras o sumă de bani dintr-un lăcaş de cult.
Oamenii legii au fost sesizaţi că, în noaptea de 17/18 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din localitate, iar din interior au sustras 2.000 de lei.
„În cursul aceleiaşi zile, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe S. Dumitru. În fapt, bărbatul ar fi pătruns în lăcaşul de cult prin forţarea unui geam, iar din interior, dintr-o cutie, ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei. Arădeanul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, reuşindu-se recuperarea a peste 1.300 de lei din totalul prejudiciului cauzat”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş.
Poliţiştii continuă cercetările, cu suspectul în stare de libertate, în ve­derea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.
(D.D.)

Recomandările redacției