accidentUn accident spectaculos s-a petrecut, ieri dimineaţă, în jurul orei 7,00, între localităţile Bătuţa şi Vărădia de Mureş, pe mult mediatizatul deja DN 7.
Şoferul unui autovehicul de mare tonaj, care transporta materiale de construcţii, s-a răsturnat cu „mastodontul” pe liniile de cale ferată, care urmează, în paralel, drumul naţional.
„TIR-ul venea dinspre Deva şi se îndrepta spre Arad. Nu se poate vorbi despre un accident de circulaţie. Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat cu autovehiculul pe liniile de cale ferată. Materialele de construcţii pe care le transporta nu s-au împrăştiat. La acea oră nu circula niciun tren, aşa că nu a fost necesară oprirea circulaţiei trenurilor”, ne declară comisar Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Şoferul TIR-ului nu a fost deloc accidentat în urma evenimentului şi, la foarte puţin timp, un utilaj special a reuşit înlăturarea TIR-ului de pe calea ferată.
Dacian Don

Recomandările redacției