balintSecţia de tenis de masă a CSM Arad debutează în acest an în cadrul concursului Top 12 juniori I. Întrecerea este programată în week-end la Constanţa, acolo unde în concursul feminin principala favorită este jucătoarea clubului condus de Vasile Păltineanu, Bernadett Balint, prima în clasamentul intern al acestei categorii de vârstă. CSM-ul va fi reprezentat şi de o altă componentă a reprezentativei naţionale de junioare, Bianca Crişan, care porneşte pe litoral cu a opta şansă. În lupta pentru medalii este implicată şi colega de Superligă a arădencelor, Diana Lupu, care însă în competiţiile individuale joacă pentru CSS Slatina.
Obiectiv: clasare în careul de aşi
„Este primul concurs din 2014, după o perioadă de pregătire de trei săptămâni. Văd acest concurs ca unul pregătitor în vederea primei etape de Superligă şi a Openului Cehiei, ambele programate în februarie. La Top 12, obiectivul ambelor jucătoare este clasarea în primele 4 locuri, dar mă aştept ca Balint să câştige. Are câteva contracandidate bune la primul loc, cum ar fi Adina Diaconu, Diana Lupu sau Andreea Clapa, dar sper să se impună la final”, ne-a declarat antrenorul celor două sportive, Cristian Dodean.
În altă ordine de idei, Federaţia Română de Tenis de Masă a modificat data de disputare a primului turneu din play-off-ul Superligii feminine de senioare. Cele mai bune echipe din ţară, printre care şi CSM Arad, se vor înfrunta pe 6-7 februarie la Bistriţa.

Recomandările redacției