copilAndrei Pavel, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, a ales lotul care se va deplasa în Ucraina. Meci programat în perioada 4-6 februarie, care contează pentru primul tur al Grupei I, zona Euro-Africană.
Echipa României îi are în componenţă pe Victor Hănescu (76 ATP), Adrian Ungur (121), Horia Tecău (23 la dublu) şi Marius Copil (137). Cel mai important succes al arădeanului în Cupa Davis datează din 2009, când în confruntarea cu Rusia, Copil şi Tecău treceau în 5 seturi de perechea Safin-Tursunov. În altă ordine de idei, Marius Copil, locul 137 ATP, a fost eliminat în primul tur al turneului challenger de la Heilbronn, dotat cu premii în valoare de 106.500 de euro.
Învins din nou de Adrian Ungur
Tenismanul arădean a pierdut pentru a treia oară, din tot atâtea meciuri disputate, în faţa conaţionalului Adrian Ungur, scor 7-6 (4),  4-6, 1-6. Meciul de pe hardul nemţesc a durat aproape două ore, iar cei 12 aşi nu i-au fost suficienţi lui Copil, care se alege cu un cec de 1.100 de euro, dar fără nici un punct ATP. Marius Copil a ieşit prematur din cursă şi la dublu, unde alături de olandezul Huta Galung, a cedat în turul inaugural în faţa favoriţilor 3, fraţii Ken şi Neal Skupski din Marea Britanie, scor 4-6, 6-4, 4-10.

Recomandările redacției