pistruDeputatul PD-L, Eusebiu Pistru este satisfăcut de faptul că primarul Farcaşiu „nu mai poate să facă ce vrea în comună, în sensul de abu­zuri, mai ales că de 24 de ani nu a făcut absolut nimic”. Ca primă urgenţă, democrat liberalii ar vrea ca măcar master planurile pe mediu şi pe reţeaua de apă  să fie aprobate în Consiliul Local Târnova „pentru că judeţul este blocat şi învestiţii de zeci de milioane de euro bat pa­sul pe loc”. Pistru a sugerat că cel mai bun lucru pentru comuna ar fi ca primarul Farcaşiu să demisioneze. (G.C.)

  • mihai spune:

    psitrule nu stii cum sa te faci mai tare de bafta. ai tai au blocat planurile de dezvoltare atat ale comunei cat si ale judetului. de ce nu ne povestesti tu cum pld-istii din consiliul local Tirnova au votat impotriva deschiderii carierei tale de piatra in zona si apoi au fost sunati si urecheati prin telefon. de ce nu mai povesteti cum au cerut repetarea votului pe motiv ca nu au stiut ce se voteaza si a cui este cariera. si inca un lucru… ma plateste-ti consumatia cand mergi la baute ca nu toti sunt facuti din banii statului ca tine!

  • caine rosu spune:

    PISTRU E CEL MAI BUN PARLAMENTAR PE CARE IL ARE ARADUL LA ORA ACTUALA,ORI CA LE PLACE UNORA ORI CA NI LE PLACE ASTA E ADEVARUL.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției