OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn accident deosebit de grav, petrecut în urmă cu câteva zile pe DN7, între Pecica şi Arad, a dus la accidentarea unui bărbat care, ulterior, a decedat la spital. La volanul autoturismului care a provocat accidentul se afla chestorul Ioan Handra, şeful Poliţiei de Frontieră Arad şi fost şef al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Timişoara.
Informaţiile furnizate de comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, arată că „la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 19:30, în timp ce a condus un autoturism pe DN 7,  între localităţile Arad şi Pecica, H. Ioan, de 53  de ani, a surprins şi accidentat grav pe R. Pavel, de 66 de ani. Acesta din urmă circula neregulamentar, în calitate de pieton, pe carosabil, în aceeaşi direcţie de deplasare a autoturismului, pe partea dreaptă a sensului de mers, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescente”.
În urma accidentului, R. Pavel a suferit răni grave,  în urma cărora, în cursul zilei de miercuri, a decedat, la Spitalul Judeţean Arad, poliţiştii continuând cercetările pentru stabili­rea tuturor aspectelor care au dus la producerea accidentului.  (D.D.; L.Ş.)

  • cezar spune:

    CONDUCERE CU VITEZA SI NEADAPTAREA LA COND. DE TRAFIC==PLOAIE MAZGA

    CONDUCERE CU VITEZA SI NEADAPTAREA LA COND. DE TRAFIC==PLOAIE MAZGA

    LA CATI BANI A CASTIGAT HANDRA DIN MUNCA CINSTITA LA POL DE FRONTIERA NU O SA FIE ACUZAT DE NIMIC . ==NUP==NUP== NUP==GARANTEZ.
    POLITIST NU SCOATE OCHIUL LA POLITIST.
    D ZEU SA L ODIHNEASCA PE NEFERICITUL DECEDAT SI SA I FACA DREPTATE D ZEU.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției