accident2Vieţile a două persoane au fost puse în pericol, ieri dimineaţă, în jurul orei 7,30, după ce maşina în care se aflau s-a întors cu roţile în sus din cauza unui şofer inconştient, care a trecut pe roşu. În maşină se aflau două persoane, un bărbat şi fiica sa de 9 ani, care urma să ajungă la şcoală.
„Maşina a virat la stânga, ne­permis şi pe culoarea roşie a semaforului. I-a tăiat, efectiv, ca­lea… Deşi a tras de volan la dreap­ta, pentru a evita impactul, nu s-a mai putut face nimic… Şoferul vinovat a pă­răsit locul accidentului”, ne spune un martor.
Maşina a intrat într-un stâlp de beton aflat în imediata apropiere a unei benzinării din zona Cimitirului Pomenirea, răsturnându-se cu roţile în sus.
Impactul cu stâlpul de beton a dus la rănirea uşoară a tatălui şi a fiicei acestuia. Transportaţi la unitatea de primire urgenţe, pentru investigaţii, medicii au concluzionat că victimele accidentului nu au contuzii care să necesite internarea lor în spital.
În acest moment, angajaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad depun eforturi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a şoferului care a fugit de la locul evenimentului rutier.
(D.D.)

Recomandările redacției