balintPrincipală favorită la concursul de tenis de masă de la Constanţa, jucătoarea de la CSM Arad a ratat primul loc chiar în ultimul duel de pe litoral, într-o veritabilă finală. Bernadett Balint a fost învinsă, ieri, dramatic, scor 2-3 la seturi, după ce a condus cu 2-0, de Andreea Clapa, bistriţeanca adjudecându-şi la final primul loc în cadrul Top 12 junioare. Balint a încheiat competiţia cu un bilanţ de 10 victorii şi o singură înfrângere (al doilea eşec, 0-3 în faţa Adinei Diaconu, transformându-se în victorie după ce adversara s-a accidentat şi a declarat KO în toate celelalte meciuri).
Repetiţie înaintea etapei de Superligă
Cealaltă jucătoare de la CSM Arad, Bianca Crişan, s-a clasat la final pe locul 6, cu un bilanţ echilibrat, de 5 victorii şi 5 înfrângeri. „Sunt destul de mulţumit, dar păcat că Balint nu a putut câştiga, ea a jucat per total bine. La fel şi Bianca, care dacă câştiga în ultima reuniune măcar un meci putea termina în primele patru. A fost o repetiţie bună înaintea etapei de Superligă”, ne-a declarat antrenorul celor două jucătoare, Cristian Dodean. Fetele se pregă­tesc acum de prima etapă din play-off-ul (locurile 1-4) Superligii Naţio- ­nale pe echipe, programată în perioada 6-7 februarie, la Bistriţa.
Schimb de experienţă cu centrul olimpic al Germaniei!
În altă ordine de idei, secţia de tenis de masă a CSM Arad va bifa în acest an o experienţă de top. „Am bătut palma pentru un schimb de experienţă care ne va fi de mare folos. În perioada 29 martie – 4 aprilie vom merge într-un stagiu de pregătire la centrul olimpic al Germaniei de la Dusseldorf, unde se pregăteşte şi celebrul jucător Timo Boll. În toamnă urmează ca o delegaţie germană să fie oaspete, la Arad. Vom stabili cu ce lot ne vom deplasa, dar cu siguranţă din delegaţie vor face parte cele patru fete din echipa de Superligă”, mai spune Cristian Dodean.

Recomandările redacției