mituDan Cuedan și Sandu Gaica au aflat că UTA nu urma să se prezinte la triunghiularul programat pe Șega sâmbătă dimineață, așa că au căzut rapid de acord să joace un meci întreg. An­tre­norul Șoimilor, asistat de cel al juniorilor utiști, a pus mâna pe lopată și a ajutat la degajarea terenului, iar amicalul a început la fluierul Alinei Mihoc.
Divizionara C a luat avantaj din start, era 2-0 în minutul 2, goluri Alex Hosuși Cassian Maghici. Fotbalistul al cărui transfer fusese oficializat cu o zi înainte și-a marcat debutul în tricoul Pâncotei cu încă un gol (28), apoi a scos o lovitură de pedeapsă pe care a transformat-o Bebe Mitu (foto, 32), 4-0.
Distribuțiile s-au modificat la pauză, iar în actul secund la rampă a ieșit Sergiu Pop, care a semnat o „dublă” şi s-a încheiat 6-0.
„Am rulat 25 de jucători, Bul­zan și Burian au fost absenți, iar Adi Rusu a efectuat o alergare, se antrenează încă la intensitate mai scăzută pentru că a avut o problemă musculară după meciul cu Ineul, din ultima etapă. Mă bucur că a venit și domnul pre­ședinte Paveș Piroș lângă noi, le-a oferit băieților ciocolată și apă plată. Mai era puțin și-l bă­gam și pe el 10 minute!”, a comentat Dan Cuedan.
„Sunt foarte buni copiii lui Gaica, dar aș fi vrut să vină și UTA, pentru a fi avut un adversar cu jucători mai experimentați. Din păcate, nu s-a putut. Pentru noi, jocul a fost benefic, pe un teren greu, în care a contat factorul fizic”, a adăugat antre­norul celor din Podgorie.
Șoimii Pâncota continuă seria amicalelor săptămâna viitoare, când are în agendă două întâlniri. Miercuri, Lung și colegii săi joacă la Chi­șineu-Criș în compania echipei locale (în nocturnă, de la ora 17,00), iar sâmbătă vor fi la Lipova, unde dau piept cu Șoimii lui Marius Grad.
Șoimii: Nica (30 Paşcalău) – Ungur, Morar, Dubeștean, Nistor (30 Iordache) – Maghici, Mitu, Du­ciuc (20 Bogdan), Pădurean – Hosu, Cioară – repriza I. Paşcalău (60 Iri­mia) – Gavriș, Lengyel, Lung, Vițu – Issa Nădăban, Suciu, Pop – Stanciu, Mihai- repriza II
UTA: Bucșă – Forian, Dolga, Popîrlescu, Florin – Macovei, Sandu, Dan, Ardelean – Denuț, Becia – repriza I; Stanciu – Lazăr, Bocșa, Morariu, Forian – Danciu, Simion, Dan, Ardelean – Boldizsar, Dubăț – repriza a II-a.
S.A.

Recomandările redacției