tirCSM Arad este foarte bine repre­zentat la finala Campionatului Naţio­nal de aer comprimat, întrecere în curs de desfăşurare la Bucureşti. Primii care au intrat în concurs au fost juniorii II, unde pistolarii arădeni s-au ales cu patru medalii: Codrean Casian a cucerit aurul, Andreas Doringer s-a ales cu argint iar Graţian Vrăbieş a urcat pe ultima treaptă a podiumului. Echipa masculină de juniori II a CSM-ului, în componenţa Casian – Doringer – Vrăbieş, a devenit campioană naţională. La junioare II, Alexandra Buda a terminat pe locul 5, iar printre concurente s-a numărat şi Andreea Babii.
Casian Codrean – campion pe linie
Juniorii I au obţinut rezultate la fel de bune: Codrean Casian a ocupat locul 1, Cristian Mărcoşan a încheiat pe 3, iar echipa, în componenţa Codrean Casian –  Cristian Mărcoşan – Robert Gal, a cucerit aurul naţional. La junioare I, Izabela Troeschi s-a ales cu bronzul, iar echipa, în componenţa Izabela Troeschi – Melisa Nunciu – Ale­xandra Buda, a devenit campioană naţională. Ultimii care intră în poligon sunt seniorii (astăzi), CSM Arad urmând să fie reprezentat la această categorie de vârstă: „de aproape aceeaşi sportivi ca în cazul junio­rilor, cu excepţia echipei de fete, unde în locul Alexandrei Buda va concura Laura Racolciuc. Ne dorim şi aici cât mai multe medalii”, ne-a declarat antrenorul coordonator al secţiei de tir, Gheorghe Pop.
În ceea ce îl priveşte pe Casian Codrean, pentru pistolarul arădean, finala naţională este ultima repetiţie înaintea calificărilor pentru Jocurile Olimpice de Tineret şi a Campiona­te­lor Europene, competiţii programate în această săptămână la Moscova. Pistolarii CSM-ului sunt pregătiţi de antrenorii Gheorghe Pop, Ion Vasilescu, Monica Toth şi Mircea Budurişan.

Recomandările redacției