gadoTimp de o repriză, puștii lui Păcurar și Tisza au ținut aproape de mult mai experimentata trupă care stătea în fața lor. Era 1-0 la pauză pentru Șoimii Pîncota, apoi Dan Cuedan a început să crească intensitatea echipei lui, introducând mereu piese cu greutate.
Cei din Podgorie s-au detașat clar pe parcursul actului al doilea, era 11-2 la final, cu atacantul Carlos Burian în rolul principal! Vârfului i-au ieșit toate execuțiile din preajma suprafeței de poartă adverse, iar la sfârșit avea contabilizate cinci goluri. Pop, Issa, Gado, Ad. Rusu, A. Mihai plus un autogol au completat rubrica marcatorilor în dreptul Pîncotei. Pentru juniori au înscris D. Popa și Lazăr. În ciuda scorului, puștii lui Păcurar și Tisza au lăsat o bună impresie, atât Cuedan cât și Gado felicitându-l pe antrenorul principal al galben-negrilor pentru echipă.
„Am apelat la Cristian Păcurar, știind că are echipă bună, cu copii foarte talentați. A fost un test benefic, n-am urmărit decât să avem niște trasee de circulație a mingii și să nu facem greșeli individuale. Din păcate, mai sunt jucători care mai fac asemenea greșeli și nu mi-aș dori ca acest lucru să se întoarcă împotriva noastră, cândva, într-un meci oficial. În rest, mă bucură că am încheiat o perioadă lungă de pregătire, am intrat în perioada competițională, sper să ne întoarcem cu 3 puncte de la Sănătatea Cluj”, a spus Cuedan.
Dumitru, integralist
Adus în efectivul Șoimilor cu o seară înainte, mijlocașul Robert Dumitru a fost pe teren toate cele 90 de minute ale meciului de sâmbătă dimineață. Fotbalistul a arătat mare poftă de joc, iar pîncotanii îl vor o soluție viabilă. „Pe Robert îl știu de mai demult timp, l-am lăsat să joace 90 de minute astăzi, datorită faptului că n-a efectuat o pregătire rectilinie, uniformă, în această iarnă și trebuie să recupereze. E un jucător care am considerat că ne poate ajuta, sper să fie de folos”, a încheiat Cuedan.
Șoimii: Nica – Brozbic, Lung, Lengyel, Vițu – Hosu, Mitu, Bulzan, Dumitru – Gado, Pop. Au mai jucat: Dubeștean, Stanciu, Issa, Suciu, Iovan, Burian, Rusu, Maghici.
Atletico: Revesz – Zdrențan, Lazăr, Irina, Aldan – Iuga, Prună, Oaidă, Jorza, Brăniștean – Popa. Au mai jucat: Petrache, Burlacu.
S.A.

Recomandările redacției