actiunea

Nu mai puţin de 300 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de către poliţiştii rutieri, în cadrul unei acţiuni pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi al vitezei excesive.
„Acţiunea s-a desfăşurat, atât pe raza municipiului Arad, cât şi pe drumurile naţionale şi judeţene, fiind verificate peste 600 de autovehicule, amenzile aplicate fiind de peste 78.000 de lei. Pentru neregulile constatate, au fost reţinute şi 21 de permise de conducere şi 18 certificate de înmatriculare”, ne precizează Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
În cadrul acestei actiuni, poliţiştii arădeni l-au depistat în trafic pe M.M., de 44 de ani, din Arad, în timp ce a condus un autoturism VW Polo, având o alcoolemie de 1,17 mg./l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Ovidiu Liber mai face precizarea că, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul condus era neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.
Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

  • cetateanu 'speriat' spune:

    pai ‘e’ mai multi din astia ce nu au papiruri de nici un fel, da au ‘curaj’ , ca iaca , de se intimpla ceva „Dumnezeu cu mila” ???!!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției