accidentUn accident de circulaţie, petrecut miercuri, în jurul orei 17,00, pe raza municipiului Arad, s-a soldat cu rănirea uşoară a unui bărbat, în vârstă de 63 ani.
„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, colegii mei au stabilit că, în timp ce staţiona cu autoturismul pe strada Decebal, T.D., de 38 de ani, a deschis por­tiera din stânga faţă, fără să se asigure, astfel încât, P.D., de 63 de ani, care circula cu bicicleta în dreptul acesteia, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil”, ne precizează Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Arad pentru acordare de îngrijiri medicale.
Cei doi bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, iar în cazul biciclistului apa­ra­tul a indicat o valoare de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biolo­gice ambilor bărbaţi, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, poliţiştii continuând cercetările.

Recomandările redacției