peterTalentatul actor, regizor şi scriitor arădean Ioan Peter (Pit pentru cei dragi) are bucuria să îi invite pe toţi cei care doresc să participe la un moment teatral atipic la premiera one-man show-ului său, ILUZII URBANE.
Astfel, joi, 6 martie, la Wings, în Piaţa Avram Iancu, de la ora 21:00, suntem aşteptaţi să luăm parte la un one-man show de ispiraţie citadină, care încheie trilogia inspirată din viaţa de bloc, deschisă de Cei mari, cei mici (text transpus deja pe scena sălii studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, ce se joacă de mai bine de un an, având mare succes la public) şi Jim cară molozul.
„Persoanele născocite de mine se disperă treptat datorită multor cauze de natură urbană. Cu toate că eroii din ILUZII URBANE pot să pară la un moment dat niște deznădăjduiți, ei sunt totuși niște supraviețuitori. Contiună să se miște mecanic prin smogul existențial, ca niște copii (oarecum veseli, oarecum mirați) care se află pentru prima oară în viață într-un carusel care nu oprește niciodată” mărturiseşte Pit.
Accesul în Wings se face numai pe bază de rezervare telefonică la numărul 0732 853 018, iar intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Nu uitaţi: joi, 6 martie, ora 21:00 !

Recomandările redacției