pinta2„Tramvaiștii” au pornit lansat în cursa de urmărire a primei poziții în clasamentul Ligii a IV-a, trecând clar de trupa fostului lor antrenor. A fost 5-1 la capătul unei dispute cu multe faze de poartă, dar și două penalty-uri, ambele în favoarea Gloriei, care cel puțin până în vară, rămâne „stăpâna” arenei „Telecom”.
Fără Palcu și Pocol, care nu au primit la timp cărțile verzi, cel puțin pe hârtie, „galben-albaștrii” trebuiau să aibă ceva probleme ofensive, însă cei care au intrat pe gazon și-au făcut bine treaba. Bilia a deschis tabela de la punctul cu var, iar Florin Gîlcă a înscris cu capul după o centrare a lui Topai.
A fost 2-0 la pauză, însă imediat de la reluare diferența pe tabelă s-a majorat. Cel care a punctat a fost Blănaru după un corner. A fost momentul în care Zăbraniul a reacționat prin Hodan, care a înscris cu un șut la colțul scurt după o incursiune pe dreapta.
Petra a clarificat lucrurile după un nou gol cu capul, iar Manea a închis tabela de la punctul cu var: 5-1.
„La acest scor nu pot fi decât mulțumit, deși se putea și mai bine. Nu-mi convine că am primit gol la o fază banală. Nu m-aș fi supărat atât de tare dacă am fi scos mingea din plasă la o altă ocazie frumos lucrată de adversari, dar așa…  Le-am spus jucătorilor mei că nu trebuie să se gândească că-și întâlnesc fostul antrenor, dar și cinci din foștii lor colegi, nu existau polițe de plătit”, ne-a declarat Costel Bogoșel, tehnicianul arădenilor.
Formații:
Gloria: Vaida – Topai, Bilia, Wild, Hulbăr – Filimon, Manea, Blănaru, Fl. Gîlcă – Gherghel, Berari. Au mai jucat: Urs, Petra, C. Gîlcă, Avram.
Zăbrani: Brade – Matica, Bercu, Domche, Moț – Vereș, Rechițan, Păvălan, Ștefan – Hodan, Vasinc. Au mai jucat: Defert – Rancov, Poghirc, Sim.
Arbitri: Tudor Jurcă, Andreas Junger, Florin Tomuţa.
Observatori AJF: Claudiu Tripa, Daniel Scridon

Recomandările redacției