accident mortalUn bărbat de 46 de ani, din Arad, şi-a pierdut viaţa în jurul orei 5,20, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac.

Comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că „bărbatul circula dinspre strada Iuliu Maniu înspre Piaţa Drapelului (Podgoria) şi, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a maşinii, marca Fiat. Nu a mai putut stăpâni volanul şi a intrat în bordura din partea stângă, fiind proiectat într-un copac de pe partea părţii carosabile”.

Impactul a fost atât de violent încât şoferul a decedat pe loc, la faţa locului fiind solicitată şi maşina de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad.

Căpitan George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul ISU Arad, ne declară: „Într-adevăr, am fost solicitaţi, în jurul orei 5,30, să intervenim pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin dintr-o maşină. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj SMURD şi cu o autospecială de descarcerare. În momentul sosirii, persoana era prinsă în maşină şi, din păcate, nu au fost observate semne vitale. Cadavrul a fost scos cu unelte specifice şi a fost transportat la morgă”.

Accidentul putea să capete proporţii tragice dacă în maşină se mai aflau şi alte persoane.

Recomandările redacției