talhariiPoliţiştii de investigaţii criminale arădeni au reuşit identificarea şi reţinerea a patru persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii arădeni i-au identificat pe  F. Ioan, de 41 ani, L. Francisc, de 48 ani, H. Gheorghe, de 48 ani şi B. Ioan, de 52 ani, toţi din judeţul Arad, care în noaptea de 13/14.02.2014,  ar fi pătruns prin efracţie, mascaţi, într-o locuinţă din satul Mişca, unde, prin acte de constrângere, au deposedat doi soţi, în vârstă de 79, respectiv 81 de ani, de suma de 5600 de lei.

În cursul zilei de ieri, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea acestei fapte, iar cei patru bărbaţi au fost reţinuţi şi introduşi, pe bază de ordonanţă de reţinere, în arestul IPJ Arad.

Cei patru arădeni vor fi prezentaţi  azi, magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunere de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Activităţile desfăşurate au beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul IPJ Arad.

Recomandările redacției