talhariaProcurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat judecătoriei, marţi, arestarea preventivă a inculpaţilor Ioan Balaj, Francisc Leţeg, Gheorghe Hamza şi Ioan Faur (aflaţi în stare de reţinere) pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, la data de 13/14.02.2014, în urma unei înţelegeri prealabile, inculpaţii s-au deplasat în comuna Mişca, iar în jurul orei 1,00, purtând cagule şi mănuşi, au pătruns prin efracţie în locuinţa părţilor civile M.M. şi M.D din localitate, iar prin ameninţarea cu un cuţit şi împiedicarea părţilor civile de a se ridica din pat, le-au deposedat pe acestea de suma de aproximativ 5600 de lei. Stabilirea stării de fapt s-a făcut şi cu sprijinul de specialitate al SIPI Arad”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererile procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele acestora pentru 30 zile, fiind cercetaţi în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii fiecăruia.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției