filaretDupă primele secvențe ale întâlnirii dintre UTA și „verzii” din Sînpetru German, a devenit limpede că scorul urma să capete proporții rar întâlnite. Pentru conformitate, lista marcatorilor la pauză, când scorul era 11-0, arăta astfel: Burlă (3), C. Rus (11, 21, 38), Cl. Popa (18), Măgulean (26, 31, 36, 40), Copil (33), Avrămuțiu (35). Actul al doilea a adus și mai multe goluri: Bulza (48, 55, 62, 69), Vlad (53, 73), D. Popa (57, 60, 76, 80, 84), Gheorghiță (64, 65), Raț (70), Stănaia (75), Wild (88) au punctat pentru un 27-0 final.
Dintre cei 15 jucători folosiți de Roland Nagy, Sebastian Huțan și Radu Anca, doar portarul Roberto Bodea şi Richard Filaret n-au reuşit să înscrie, cu menţiunea că ultimul şi-a încercat la un moment dat şansa, însă a ratat de puţin cadrul porţii. Înaintea meciului, UTA avea 85 de goluri marcate. Golul care a marcat „suta” i-a aparținut celui mai tânăr jucător din teren, David Popa (născut în 1997), și a căzut în minutul 57!
Arbitru chemat la galerie!
Galeria utistă nu l-a uitat pe Kevin Trabalka, cel pe care-l aplauda în ultimul meci al anului trecut. Debutat de Eugen Trică în liga secundă, juniorul marca unicul gol arădean în meciul cu Metalul Reșița, din penalty, pe 9 noiembrie. Trabalka a avut parte acum tot de un debut, el aflându-se în premieră în postura de „central” la Liga a IV-a.
Cu şefii pe bancă
Foresta n-a fost ironizată de tabăra alb-roşie după eşecul de vineri seară. Din contră, gruparea strânsă în jurul lui Lucian Constîncianu şi Marius Ilia (ambii au figurat pe lista de rezeve din raportul de arbitraj) a fost privită cu simpatie pentru simplul fapt că e încă în competiţie, deși n-are niciun punct în clasament. Foresta a promovat anul trecut de pe locul 2 şi a decis să meargă mai departe în acelaşi efectiv, fără întăririle pe care le presupune urcarea într-un eşalon superior, fie el şi judeţean. Şi, cu siguranţă, acum un an, nimeni de la Sînpetru nu s-ar fi gândit că echipa va ajunge să joace în nocturnă pe cea mai importantă arenă din Arad…

Recomandările redacției