Aradul este de sâmbătă, oficial, cel de-al unsprezecelea oraş din Ro­mânia în care Grup Automobile Ba­va­ria, cel mai mare dealer BMW din Europa de est, deci şi din România, şi-a des­chis o reprezentanţă – ca parte a Ba­nat Car srl. Evenimentul deschiderii oficiale a sediului Bavaria Cars n-a trecut neobservat, sute de arădeni fiind prezenţi la întâlnirea cu una din cele mai celebre mărci auto-moto din Europa şi din lume. Întâmpinaţi de gazde amabile şi ospitaliere, într-o organizare ireproşabilă, cei prezenţi au admirat modelele expuse, câteva aduse special pentru această ocazie (BMW 235i, BMW 4 Coupe, BMW 640d xDrive Cabrio, BMW X5 sau BMW 740d xDrive), dar au avut şi ocazia de-a testa efectiv calităţile şi capaci­tăţile acestor maşini atât de râvnite.
Bavaria Cars nu face doar oficiu de vânzător de maşini BMW, ci asigură posesorilor de astfel maşini, la sediul din Calea Aurel Vlaicu – în apropierea pieţei auto, servicii specializate, de înalt profesionalism şi cu tehnologie ultramodernă în diagnoza proble­me­lor, reparaţii mecanice, electrice şi de tinichigerie, vopsitorie, consultanţă de specialitate. Altfel spus, Bavaria Cars oferă clienţilor săi toată gama de servicii şi asistenţă, la cele mai ridicate standarde impuse de sigla BMW.
Un amănunt surprinzător în mod foarte plăcut este spaţiul din incinta sediului amenajat special pentru copii, lăsându-se astfel părinţilor li­bertatea de-a se ocupa de proble­mele pe care le au de rezolvat.
Deşi sediul a fost inaugurat oficial sâmbătă, activitatea sucursalei arădene a început ceva mai înainte. „N-am aşteptat inaugurarea sediu­lui cu mâinile-n sân, ci pur şi simplu ne-am apucat de treabă, iar rezultatul este că deja am vândut arădenilor câteva autoturisme. Oferim nu doar autoturisme, ci şi motociclete, iar la cerere putem oferi şi maşini second hand în stare perfectă de funcţionare, cu garanţiile de rigoare”, a declarat Vlad Vela, directorul de vânzări al Banat Car srl.
Werner Wilhelm Wolff, director executiv Bavaria Cars din Arad, a explicat cu aplomb momentele deschi­derii sucursalelor din Timişoara şi Sibiu, iar acum a celei din Arad, manifes­tân­du-şi toată încrederea în reuşita pro­iectului desfăşurat la Arad. „Aradul este o adevărată placă turnantă în piaţa auto românească şi vom fo­losi acest fapt în strategiile noastre. Tocmai din acest motiv cred în succesul acestui proiect care astăzi este pus la dispoziţia publicului. Cred că aici, în Arad, putem depăşi toate aşteptările. Suntem o echipă tânără, de foarte buni profesionişti, întotdeauna la dispoziţia celor care apelează ori vor apela la noi. Mai mult decât atât, vrem să vorbim cu oamenii, să ştim foarte bine ce-şi doresc, astfel încât serviciile noastre să surprindă plăcut prin promptitudine şi prin standarde calitative foarte înalte”, a spus Werner Wilhelm Wolff.

Recomandările redacției