ctpCompania de Transport Public Arad va derula, în luna aprilie, mai multe lucrări de revizii şi reparaţii, atât la reţeaua de contact, cât şi la linia de cale şi parcul de tramvaie.

Conform informării privind programul lucrărilor pe domeniul public, prezentat de Compania de Transport Public Arad în ultima şedinţă a Consiliului Local Municipal, în luna aprilie, sunt programate opt lucrări la reţeaua de contact.

Astfel, se va lucra la montat eclisaj electric la şină în Piaţa Podgoria şi Zona II-III din Micălaca, la montat corzi elastice în zona suburbană şi la înlocuit suporţi cu clemă pe tronsonul Piaţa Podgoria-Vama Micălaca.

De asemenea, vor fi înlocuiţi suporţii cu clemă şi izolatorii pe tronsonul Piaţa UTA-Căpitan Ignat şi Uzina Electrică – Zona II-III.

În ceea ce priveşte linia de cale, va fi reabilitată linia de tramvai prin înlocuirea a 10 traverse de lemn în bucla Vama Micălaca şi prin înlocuirea a 12 traverse de lemn în bucla Zona II-III.

Totodată, mai este programată salubrizarea a 60 de vagoane de tramvai prin spălat şi curăţat în interior şi exterior şi salubrizarea a 54 de peroane staţii de tramvai pe zi.

 

Recomandările redacției