irimiaȘoimii Pâncota încheie sezonul regulat pe teren propriu. Astăzi, de la ora 17,00, în Podgorie sosește Arieșul Turda, formație ce înregistrează trei „X”-uri la rând, două din ele realizându-le sub comanda lui Adrian Matei, instalat în locul lui Dan Stupar.
La rândul lor, alb-negrii vin după două victorii consecutive și e logic că-și dorească să mai lege una. Cristi Irimia, portar și antrenor secund al Șoimilor, a confirmat: „I-am văzut la Ineu pe cei de la Arieșul, au echipă bună, de la mijloc în sus aliniază jucători cu experiență. Dar, cum am spus și săptămâna trecută, ne interesează foarte mult victoria. Contează pentru moralul echipei, începem play-off-ul și vrem să fim în mână”.
Înaintea etapei, pâncotanii ocupă locul al treilea, dar o victorie coroborată cu succes sau remiză a Ineului în derby-ul cu Național Sebiș i-ar putea propulsa pe poziția a doua.
„Putem termina pe locul 2, dar nu e atât de important cât e play-off-ul. Acel clasament contează, dar și acolo avem șanse mari să fim pe locul 2. Rămâne de văzut după această ultimă rundă cu ce punctaj intrăm. Campionatul devine și mai interesant săptămâna viitoare”, a concluzionat Irimia.
În lotul lui Dan Cuedan suspendările au expirat, existând doar semne de întrebare la Suciu și Pașcalău, ambii cu probleme medicale. Formația probabilă a Șoimilor: Irimia – Ad. Rusu, Lung, Lengyel, Vițu – Maghici, Mitu, Issa, Bulzan – Mihai, Sg. Pop.

Recomandările redacției